Hej,

 

Hoppas allt är bra med dig! Vi har något riktigt spännande att dela med oss av… 

 

Vi har fått möjligheten att vara en del av något helt nytt och banbrytande, och jag tror att det kan förändra våra kommande mässor på ett fantastiskt sätt. Det här är något som är helt okänt för de flesta, eftersom det är helt nytt och kommer att lanseras den 1 oktober.

Så vad är detta spännande nya? 

Det kallas "Listan," och även om vi inte är skaparna av detta, har vi valt att omfamna det och inkludera det i vårt mässkoncept och startar redan på den kommande mässan i Arvika den 4-5 november.

Du undrar kanske vad Listan är och varför jag är så exalterad över det. Listan är en nyskapande webbportal som fungerar som en bro mellan alla mässor. Den ger dig som utställare möjligheten att presentera dina produkter och tjänster på en egen sida. Vad som gör det ännu mer spännande är att du även kan sälja dina produkter via en webbutik kopplad till din egen sida.

Men det är inte allt! Listan har beslutat att erbjuda de första 5 utställarna som anmäler sig, sin egen sida gratis under 6 månader - mot att lämna en recension. Detta är en unik möjlighet att vara med från allra första början, och jag tror att det kan bli en riktig game-changer för våra kommande mässor. Dessutom kommer de nästkommande 5 utställarna att få mycket kraftiga rabatter på anmälningskostnaden, vilket gör det ännu mer fördelaktigt.

Så, vad säger du? Är du lika exalterad som jag över denna möjlighet? Om ja, kan du klicka på denna länk: https://test.listan.events/utstallare1 För mer information och för att registrera ditt intresse samt delta i ett informationsmöte via Zoom. 

Jag rekommenderar att du gör det snabbt, eftersom vi förväntar oss att dessa platser kommer att fyllas upp snabbt, då sidan lanseras den 1 oktober.

Tillsammans kan vi utforska detta spännande nya kapitel med Listan. Jag ser verkligen fram emot att vara en del av denna framtid tillsammans med dig!

Med vänliga hälsningar,

Christine, Änglarohttps://www.listan.events/harmoni_arvika Här kan du gå in och kika lite mera.